Trycksaker

Trycksaker



Förutom traditionella trycksaker så finns nu nya möjligheter med flexibelt tryckformat och ett brett spektra av material som banar väg för kommunikation i absolut toppklass. Vi vill ge våra kunder möjligheten att tänka fritt och skapa trycksaker, förpackningar och exponeringsmaterial med färre begränsningar. Vad sägs om att trycka förpackningar med variabelt budskap, böcker i anpassade korta serier av högsta kvalitet och i ett format som tidigare bara kunde göras i konventionell offsetteknik. Syntetiska material som ljusexponeringar, kraftig kartong upp till 0,6mm. Skyltar och mappar utgör andra exempel på den mångsidighet den nya tekniken har att erbjuda.






Viktiga budskap förtjänar det bästa

Att trycksaken som budskapsbärare fått utstå en allt ökande konkurrens från nya mediegrenar är ingen nyhet för någon av oss. Trycksakens roll i fråga om medieval i ett allt mer komplext sammanhang får i större utsträckning en helt ny betydelse. I det landskapet har vi som tryckeri en stor utmaning att tillgodose den nya tidens behov av flexibilitet och snabba leveranser utan att göra avkall på kvalité och materialval.

Vi tror på en tillväxt kring trycksaker med mer noggranna budskap, trycksaker som sticker ut i lägre upplagor. Tierps Tryckeri är ett företag som väljer att gå lite andra vägar. Vi har vandrat många otrampade stigar sedan slutet av 1800-talet och sett fördelarna med att gå vår egen väg. Nu tar vi ett helt nytt steg som vi vet banar väg för tryckt kommunikation i världsklass.


Vill du veta mer?

Kontakta oss enligt nedan:
Följ oss gärna på Sociala Medier