Trycksaker

Nya möjligheter med flexibelt tryckformat och ett
brett spektra av material banar väg för kommunikation
i absolut toppklass.

Trycksaker med snabb leverans och hög kvalité. 100års erfarenhet av tryckta produkter, leveranssäkerhet och kvalité.
Visitkort, årsredovisningar, broschyrer, affischer och mappar, men också och mycket mer.

Trycksaker är det perfekta mediet för långlivad information. Med tryckt kommunikation skapar du bland annat effektiv trafik till web, butiker och events.

För att uppnå ett optimalt resultat i samband med kommunikation, försäljning och marknadsföring är det viktigt att känna till och förstå det tryckta mediets roll i en digital värld.
Tierps Tryckeri har både verktygen och kompetensen att tillgodose dina behov av olika tryckta applikationer, för stora men också små upplagor.

Trycksaker för alla behov men också
Manualproduktion, Event & Mässa, Lager & Distribution, Grafisk Design och Online Printshop


Kreativa och unika trycksaker

Viktiga budskap förtjänar det bästa

Att trycksaker som budskapsbärare fått utstå en allt ökande konkurrens från nya mediagrenar är ingen nyhet för någon av oss. Men trycksakens roll i fråga om mediaval i ett allt mer komplext sammanhang får i större utsträckning en helt ny betydelse. I det landskapet har vi som tryckeri en stor utmaning att tillgodose den nya tidens behov av flexibilitet och snabba leveranser utan att göra avkall på kvalité och materialval.


Tierps Tryckeri är ett företag som väljer att gå lite andra vägar

Vi har vandrat många otrampade stigar sedan slutet av 1800-talet och sett fördelarna med att gå vår egen väg. Nu tar vi ett helt nytt steg som vi vet banar väg för tryckt kommunikation i världsklass.
Vi tror på en tillväxt kring trycksaker med mer noggranna budskap, trycksaker som sticker ut i lägre upplagor.


Ny teknik för trycksaker som skapar nya möjligheter

Vi vill ge våra kunder möjligheten att tänka fritt och skapa trycksaker, förpackningar och exponeringsmaterial med färre begränsningar. Vad sägs om t.ex. trycka förpackningar med variabelt budskap, böcker i anpassade korta serier av högsta kvalitet och i ett format som tidigare bara kunde göras i konventionell offsetteknik. Syntetiska material som ljusexponeringar och dessutom kraftig kartong upp till 0,6 mm. Skyltar och mappar utgör andra exempel på den mångsidigheten nya tekniken har att erbjuda.

Mappar & konvolut

Personifierat budskap ger en extra krydda till konferensen och som bärare av inbjudningar till företagets viktiga event, anbud och presentationer.

Förpackningar & displayer

Med variabelt innehåll i små anpassade serier skapar nya möjligheter för produktlanseringar och kampanjer i butik. Kombinationen av större format och ett bredare mediaspektrum ger färre begränsningar som banar väg för nya uttryck och kreativa konstruktioner.

 

Böcker

I absolut hösta kvalitet med digitaltryckets fördelar i anpassade upplagor och format som tidigare bara varit möjligt med konventionell offsetteknik lyfter traditionellt bokskapande till nya nivåer.

Trycksaker med snabba leveranser

Önskar du offert eller vill du prata mer om trycksaker?

Kontakta oss!

Vi erbjuder ett spektra av grafiska tjänster och tryckta produkter

  • Grevegatan 6, 815 41 Tierp
    Vretenvägen 9, 171 54 Solna