Lager & Distribution

Lager & Distribution

Lager
Vi lagerhåller dina trycksaker, eventmaterial och promotionartiklar. Allt inkommande gods kontrollgranskas innan det sluligen hamnar i våra hyllor. Lagersaldo förs kontinuerligt via vårt webbaserade logistikprogram så att du via ett unikt ”loggin” alltid kan hämta lagerinformation när som helst på dygnet. Vi anpassar lagersystemet med en struktur som passar för dina önskemål. Systemet håller reda på aktuellt saldo och skickar plocklistor till lagret och meddelar när enheter behöver fyllas på.

Distribution
På distributionsavdelningen arbetar vi med kuvertering, adressering och kampanjpackning. Vi printar direkt från din adressfil på din trycksak eller på etikett. Plockning till färdiga pärmar, packning och emballage, utskrift av frakthandlingar samt distribution till en eller flera adresser.
Web2print/Lagershop
Vårt e-handelssystem, förenklar din beställning av trycksaker och lagerförda produkter. Du kan enkelt anpassa och beställa trycksaker via nätet dygnet runt. Vi lägger upp färdiga mallar i systemet där de blir sökbara och beställningsbara. Det kan också vara dynamiska där ni själva kan redigera text, byta bilder och ladda upp logotyper. De kan kopplas mot en datakälla för flera mottagare t.ex. kundbrev. Till samtliga mallar kopplar vi priser så att beställaren kan se sina tryckkostnader i realtid..


Vill du veta mer?

Kontakta oss enligt nedan
Följ oss gärna på Sociala Medier