Online Printshop

KrångligtTråkigtSvårtTidskrävande att beställa trycksaker online?

Inte längre…

Tierps Tryckeri presenterar: Eftersom det ska vara enkelt att handla trycksaker online!

Online Printshop

Med sin enkelhet ger den dig en användarvänlig E-handelsplats för trycksaker. Alla känner vi ju till dagligvaruhandels framfart online. Enkelheten att beställa och få hem sina varor har slagit igenom stort i Sverige och i världen. Vår vision är att skapa samma flexibilitet och smidighet vad gäller trycksaker. Fullt kompatibel med alla former av moderna enheter som t.ex. dator, surfplatta, smartphone och laptop.

Handla trycksaker online

Den enkla vägen till att handla trycksaker online

Det ska vara enkelt att handla trycksaker online! Med våra kunders behov i fokus där vi tillsammans med er kan skapa en personlig Webshop för just ert företag. Som ett resultat av ett förståeligt språk och avskalat gränssnitt gör vi det enkelt för dig att handla trycksaker online. För att få verklighetsuppfattning kan du kika på våra detaljerade produktvideos som till exempel visar hur du monterar en event & Mässa-produkt.

Designmodul online

Webshopen bygger på att du antingen har ett original/fil som du vill trycka eller om du behöver designa den samtidigt som du beställer. Med en unik tjänst som vi kallar för designmodul kan du skapa din design direkt online och som blir anpassad i rätt storlek och får rätt inställningar. Filen kommer till oss färdig för tryck,  därför leder det till kortare ledtider och rätt förutsättningar för ett högkvalitativt tryck. Alla designs du skapat sparas på ditt eget konto och går att redigera igen. Detta för en enkel repeat-beställning.

Hoppa över marknadsavdelningen

För att med vårt verktyg kan vi skapa dynamiska designmallar där du väljer grundutséendet och vilka element som ska kunna redigeras. Detta gör att du får kontroll över din grafiska profil och vem som helst kan beställa. Du får ditt eget bibliotek av samtliga grafiska element och typsnitt som du vill ha tillgång till. Vill du inte att alla i företaget ska kunna redigera eller beställa vissa produker? Inga problem. Vi kan redigera behörighet ner på enskild användarenivå. Självklart har du också tillgång till helt blanka mallar som du väljer att designa precis som du vill.
Låt kreativiteten flöda!

Behöver du designhjälp?

På alla våra produktsidor kan du välja att köpa till designhjälp. Du laddar bara upp dina grafiska element och en kort beskrivning med tankar och idéer. Våra grafiska formgivare tar sedan kontakt med dig och skickar korrektur för ditt godkännande eftersom du alltid ska få vara med att kontrollera filen innan den går i tryck.

 

Ladda upp färdig tryckfil

Självklart har vi också stöd för att ta emot färdiga tryckfiler som följer våra designmallars direktiv. Ladda hem originalmall/faktablad, skapa din design och ladda upp filen vid beställning.

Läs mer nedan

Designmodul - så funkar det

Vad kan jag göra?

Här får du bl.a. tillgång till ett stort bibliotek av copyrightfria bilder, möjlighet till att ladda upp filer,
skriva och redigera textelement.

Dessutom kan du skapa Qr-kod som är länkad till valfri www-adress, visa stödlinjer samt ångra/gör om funktioner.

Och dessutom mycket mycket mer…

Betalsätt

Betalning kan ske via faktura från Tierps Tryckeri (efter godkänd registrering) eller via DIBS (kort eller faktura för förstagångskunder) Vid fakturabetalning via Tierps Tryckeri sänds denna till Kunds folkbokföringsadress (fysisk person) alternativt registrerade postadress (företag eller organisation). Betalningsvillkor är trettio (30) dagar.
Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta på 2 % per månad samt ersättning för skriftlig betalningspåminnelse med det belopp som anges i lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader mm, eller lag som ersätter denna.

Kortköp

Vi accepterar kortköp med VISA och MasterCard/EuroCard, vi tar även emot de vanligaste svenska betalkorten. När du väljer kortköp i kassan så tas du vidare till en betalsida som hanteras av DIBS by Nets (DIBS Payment Services AB, Org. Nr 556500-5021). Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid, samt kortets CVV2/CVC kod. All information rörande transaktionen skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterad. När transaktionen avslutats så skickas du tillbaka till vår kassa där du får en beställningsbekräftelse.

Dibs faktura

14 dagars betalningsfrist. Dessutom får du hem dina varor innan du betalar. Dela upp din betalning i en takt som passar dig. Enkelt och säkert. Läs mer om våra köpevillkor här: tierpstryckeri.se/kopevillkor/

online betalsätt

Trycksaker online i tre olika nivåer

Nivå1

Du skapar ett eget konto som är kopplat till dina personliga betalningsvillkor eller väljer att handla utan konto och betala med kort, faktura eller delbetalning från DIBS. Skapa eget konto så kan du spara dina designer, orderbekräftelser, faktura- och leveransadresser. Du ser hela vårt sortiment. Med andra ord så räcker detta ganska långt när du har ett lite mindre behov.

Nivå2

Uppgraderar du ifrån Nivå1 så tar vi tillsammans med dig fram ett specifikt produktsortiment som passar just er. Vi tar fram färdiga designmallar för dina produkter så att dom följer era grafiska riktlinjer och du kan enkelt uppdatera eller ändra informationen, t.ex. visitkort, mappar, rollups m.m. Du ser fortfarande hela vårt produktsortiment samt all nödvändig information sparas på ditt konto.

Nivå3

Er egna fristående Online Printshop som är idealisk för dig med ett stort utbud av trycksaker och har en lagerstatus som vi avropar ifrån. Ni får ett eget domännamn hos tierpstryckeri.se och kan dessutom välja obegränsat antal unika användare. Användarna kan ha personliga restriktioner, kopplade fakturerings- och leveransadresser. Har ni specifik information som behöver finnas på fakturan? Inga problem, vi bygger er personliga Online Printshop precis som ni vill ha den. Ingen annan kommer ha tillgång till din då allt är låst av unika inloggningar. Vårt sortiment är dolt, därför ser ni bara era egna produkter, kategoriserade efter era önskemål. Uppdatera, ta bort eller lägg till produkter som ni önskar. Dessutom väljer du vad som ska kunna designas online eller koppla produkten till ett färdigt original. Det kommer bli ert eget intranät för ”trycksaker”. Men framför allt så får du en överblick på dina order.

Sammanfattningsvis så blir det enkelt för dig som kund när du handlar trycksaker online.

Kika gärna i vår demoshop för nivå3.
demo.tierpstryckeri.se
För att logga in: Användarnamn: Guest
Lösenord: guest@123